Jaro v naší kuchyni, zážitkový kurz ayurvédského vaření
Detailní popis produktu
- Krok za krokem vás provedeme základy vaření, které vychází z principů ayurvédy a respektování ročního období.
- Budeme vařit z dostupných lokálních surovin, vhodných pro JARNÍ OBDOBÍ
- Vysvětlíme vám, jak si sestavit jídlo, aby obsahovalo všech 6 chutí, bylo energeticky vyvážené a cítili jste se po něm dobře. Budeme si povídat o tom, jak se vyrovnat s přechodovým obdobím ze zimy do jara bez nachlazení, jarní únavy a kdy začít uvažovat o jarní očistě.
- Naučíme vás využívat potenciální léčivou sílu koření. Ukážeme si, jak se vědomě připravené jídlo může stát lékem.
- Dozvíte se, jak podpořit tělo, aby dobře trávilo a vylučovalo
- Prakticky si uvaříte celodenní menu, snídani, oběd a večeři, co nesníte, můžete si vzít s sebou domů 😊
- Zaměříme se na vegetariánské varianty jídla a ukážeme si, jak chutně zpracovat rostlinné bílkoviny
- Zjistíte, že zdravé jídlo může být gurmánským zážitkem.
- Dostanete písemné materiály a recepty.
S sebou si prosím vezměte zástěru, přezůvky, psací potřeby a dobrou náladu.
Pokud potřebujete ještě nějaké bližší informace, můžete nám zavolat: tel. 724 959 059 nebo napsat na ayurvedamanufaktura@email.cz
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.